logo
Home / Productes / Pèrgoles amb tendal correder / Pèrgoles de fusta

Pèrgoles de fusta

Les pergoles de fusta son una solució de protecció solar molt calida, acollidora i funcional, perfectes per cobrir les seves terrasses.


A Tendals Gircat li gestionem la instal·lació de la Pèrgola de fusta (a través del nostre col·laborador en pèrgoles de fusta o del seu en cas de tenir-lo) i li adaptem el tendal correder amb el teixit que mes s´adapti a les vostres necessitats.

En el procés de fabricació de la pèrgola, encastem les guies de desplaçament del tendal a els travessers de fusta de la mateixa pèrgola per integrar al màxim els dos elements.

El secret d´una bona pèrgola de fusta es que estigui feta amb materials nobles, ecològics i que requereixi d´un mínim manteniment. A Tendals Girona.cat us donem aquest servei i us fem la Pèrgola a mida segons les vostres necessitats.

Els tendals correders es confeccionen amb diferents tipus de teixit:

Lona acrílica: Teixit acrílic impermeable i transpirable
Teixits tècnics: Teixit de Polièster i fibra de vidre perforat.
PVC: Teixit de Polièster recobert de PVC

(Trobareu mes informació a l´apartat de lones de la nostra pàgina web)

El color ral de la perfilaria que utilitzem sempre coincideix amb el color de la fusta de la Pèrgola i els travessers de desplaçament del correder es fan amb doble macarró per poder canviar una baina de lona si es necessari sense la necessitat de desmuntar tot el tendal.
 

Característiques

Amplada máxima  7.00 m. 
Sortida máxima  7.00 m. 
Pèrgoles de fusta

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ